Roskilde frokostordning der dækker kravene for forskellige jobtyper
Varierende udgifter til køkkendrift? Uinteressant mad? Omfangsrig administration? Tyngende poster i budgettet? Der er andre muligheder end egen køkkendrift i virksomheden. Med en frokostordning til virksomheder i Roskilde kan alt besværet med madlavningen undgås, uden at det er på bekostning af kvaliteten. Maden leveres hele året rundt, og der spares samtidig på budgettet.
Der skal være overskud til dagens arbejdsopgaver, og derfor skal frokostmenuen give det rette energitilskud og dække kravene for forskellige jobtyper. Menuen skal yderligere være interessant, sund og sæsonaktuel. En alsidig frokostbuffet består typisk af:
- En lun eller varm ret
- Et sortiment af delikat pålæg
- En god fyldig lækker frokost salat
- En omfangsrig salatbar
- Flere typer appetitlige oste
- Diverse friskbragt brød med blandt andet fuldkorn
Den rette kostsammensætning
Med disse retter sikres den rette kostsammensætning til virksomheder i Roskilde og omegn. Den rette menu er naturligvis enestående for enhver virksomhed, og kan aftales individuelt ud fra ønsker, krav og behov. Hos Kokken & Co er der samlet årelang erfaring i at udvikle og raffinere den gode smag. Kokke teamet med erfaring fra både ind og udland ved, hvordan man gør medarbejderne i virksomheden tilfredse, med en spændende og varieret frokostordning der vægter daglig energi og sundhed højt, lige meget om appetitten er til kød/ fisk eller grønt.
Tilbud
Kend altid det samlede omkostningsniveau og overlad madlavningen til en professionel partner der ved, hvordan velsmag, sundhed og næring går hånd i hånd. Aftal et møde og hør om potentialet i frokostordningen. Vi finder sammen en pris, der passer med budgettet, og er den ultimative og smidige frokostløsning til virksomheden.